fredag 6 september 2019

Kom och cykla Cellexir Endurance 80 K TT Challenge 21 september

Alla triatleter och cyklister nu är det dags att mäta krafterna mot varandra och kolla in höstformen. Triatleterna kör ofta på drygt dubbla distansen men cyklisterna oftast bara på ca 1/3. Låt oss mötas på mitten i en TT Challenge på 80 K i ett hårt träningspass och uthållighetsprov på 8 mil ensam mot elementen, vägen vindarna och våra egna demoner när tröttheten kommer krypande.

Vi kör den klassiska Almunge vägen från Vik Skolan i Upplands Väsby 4 mil norr upp till Almunge. Rundar där refugen och svänger tillbaka runt de 4 milen hem till Vikskolan. Segmentet är redan uppe på Strava och provcyklat av undertecknat med ett KOM up for grabs. På damsidan finns bara en tid registrerad i databasen på snabba 2.10 så det finns gott om plats för många fler tjejer på listan. Vi kör med valfri cykel tempo eller linje och kollar sedan själva tiderna på Strava. Vi startar med en minuts mellanrum enligt en självseedningsmodell. Skicka en not till mig på mail jonas@cellexir.se eller mess på fb och tala du om vilken typ av cykel du tänker använda och en prognos på medelfart du uppskattar som måltid en bra dag, angiven med jämn kilometer t. ex 37 kmh. Snabbast prognos startar sist så vi kommer tillbaka så nära varandra som möjligt. Ingen drafting och vi kör med triregler 12 meters lucka som måste släppas efter man är omcyklad och på vägen fram mot omkörning får max 25 sekunder gå inom 25 m avståndet innan man cyklar om.
Första start sker kl 12.00 med turordning på plats. Innan vi kör kl 11.30 kommer nya Cellexir Endurance en performance formula för uthållighetsidrott att introduceras av Dr Mikael Mattson Stanford University / Karolinska samt mig. Cellexir Endurance kommer lanseras i oktober och vi kommer lotta ut paket av både Endurance samt Cellexir One till er som kommer. fb event https://www.facebook.com/events/2462847090619087/

Dela gärna vidare till dina cykelbekanta.
Varmt välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar