måndag 4 mars 2013

Tung som en elefant

Kände jag mig igår, sovit halvknackigt några nätter och kanske någon drink eller Singha extra gjort sitt till. Hade tänkt köra 90 min medelintensiv + 5 k rodd, gav upp efter 85 minuters segt trampande med allt högre puls trots modest motstånd. Rodd var inte att tänka på.

Men idag blev det storstilad comeback och jag kände mig lika lätt i benen som den fantastiskt gulliga elefanten på bilden, Candy 1.5 år. Dom har några otroligt söta och makalöst drillade elefanter här på anläggningen som alla blir förälskade i. Candy var i och lekte o badade en lång stund i havet på em bland "oss turister". Innan det körde jag ett intervallpass 8x2 min på maxfart med 2 min vila. Tog ut mig mer än på länge, riktigt skönt och vidrigt på en o samma gång. Hade tänkt 5 k rodd efteråt men nöjde mig med halva distansen eftersom poolen lockade mer.

Ikväll kommer Mamma med pojkvän på middagsbesök, dom är på Kata Beach nån mil ifrån av slumpen på någon restresa och i fredags hade vi besök av Kajsas lillasyster med familj. Världen är liten eller är det bara vi som rör oss förutsägbart? Kanske lite av båda..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar