fredag 21 juni 2019

Gäst hos Bättre med åren & rekordsnabb midsommarcykling

Fortfarande nästan lite hög efter urladdningen på Vätternrundan i lördags. En otrolig ynnest och tillfredsställelse att få lyckas så bra. Även om det förstås hade varit kronan på verket om vi varit 5 min snabbare och lyckats ta rekordet. Men bra tänker jag att ha mål nästa år😉.

Häromdagen kom ett nytt podavsnitt från Bättre med åren (eftet VR kanske man kvalar in någorlunda på temat:-) med Stefan Wendt. Han gästade mig för ett par veckor sedan på vårt kontor på Kungsgatan och vi hade ett väldigt trevligt samtal om cykel, träning, åldrande, inställning och mycket annat. Kul om du vill lyssna😃


https://drive.google.com/uc?export=view&id=1--ot-QbPtgDCvckgAT2FBfokWExWHlBw

Ute på vårt kära Smidö nu för midsommarfirande med storfamiljen. Solen skiner och snart ska vi prova SUP brädan jag köpte förra veckan efter att Vera som provat på skolresa sagt det var så kul. Härligt! En annan härlig grej var utcyklingen igår kväll. Soligt o vackert med omväg över Sälna och Sigtuna fick jag ett fantastiskt fint pass med lite superkompensation från Vättern tror jag . Faartrekordsiffror trots reserver kvar och lägre puls 141 (83% av max ) än vad jag hade runt hela Vättern med 144 slag snitt. Så nu vet ni hur ni ska formtoppa. Kör Vättern på 6.37 och vila ett par dagar. Hur svårt kan det va😉

Glad midsommar!

https://drive.google.com/uc?export=view&id=13sn6jWypxMQ6AUwUJRdtyrfwXuSamTfx

2 kommentarer:

  1. Podden var mycket intressant att lyssna på, kul att få höra hela dina resa sammanhängande. Följer din blogg och lärt mig mkt av det, inte minst då du tänker utanför boxen och också tar upp alla aspekter som kan påverka prestationen. VR är ju en helt överj-ig prestation!! Kudos en masse! Ditt senaste träningspass går inte av för hackor det heller. Har i år engagerat mig i Barncancerfondens Ride of Hope och kommer senare i sommar köra Syd-Sverige runt med start och mål vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Fn kör jag en egen prolog och insamling "100 mil som symbol för visionen 100 % överlevande". Skall alltså avverka 100 mil på 10 dagar och har nu samlat ihop knappt 75 mil på 5 dagar. Syftet är så viktigt. 85% av drabbade barn besegrar sin cancer men det räcker inte. Lycka till på kommande mästerskap.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så väldigt mycket roligt att läsa och vilket fint initiativ du gör för Barncancerfonden och Ride of Hope. Stort lycka till med det och allt annat:-)

      Radera