torsdag 27 juni 2019

Imorgon Linje VSM Båstad

Bilen nytvättadd och packad med cykeln på för färd till SM. Åker och hämtar min lagkamrat Stefan Kuhl snart för en lång biltur ner till Båstad där VSM går i år igen (på samma bana som förra året) med den extrem branta Tarravägen och någon km klättring med ända upp till 18% lutning, galet brant. Jag bröt löppet förra året efter ett varv. Det spöregnade och blåste småspik på Hallandsåsen och jag var klen i psyket den dagen, riskavert helt enkelt efter mina olyckor och var nte sugen på nerförskörning i 70 kmh i klunga i spöregn. I år känns det klart bättre. Både mentalt när jag cyklat och tiden har mer och mer läkt rädslan från olyckorna sen är väderprognosen toppen nu med sol imorgon så jag ser fram mot ett kul lopp. Kommer förstås bli vansinnigt tufft med 5-6 ggr eller vad det är vi kör upp för backen och det kanske inte är mitt bästa vapen men formen är på topp och jag ska försöka få ut det jag har i alla fall.Grymt tuff startfält i H 50 nu för tiden så det blir stentufft om topplaceringarna. Tycker att det är lite synd att vi kör så pass kort 7-8 mil eller vad det är, men det är vad det är.

Båstad next
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1AQGtvOKRnhL_o-y4I0nxvd9JZlORN_BL
Hade bytt till en 11-28 kasett hos vår partner Jarla Cykel förra veckan för klättringens skull, men killarna i laget dissade det och sa att 32 kasett är bättre då många varv uppför extrembranten bryter ner så hårt så bättre att kunna gå på riktigt lätt växel om behov finns. Stefan Ljungberg hade en 11-32 hemma så han var snäll och bytte åt mig i förrgår (jag är ju inte direkt någon chiefmechanic om man utrycker sig milt:-). Så nu kan jag spinna på hög kadens om jag vill uppför backen. Vi cyklar in den ett varv ikväll för att se hur det känns. 

11-32 Ett vinnande koncept?
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1hoqbjLXKOTjdvzxUNV6-DNMf-C8Geqyx
Hoppas få ut ett bra lopp nu det sista inför en lång semester med familjen. På måndag åker vi på en roadtrip ett par veckor med hela familjen från San Fransisco till San Diego med ett antal övernattningar längs kustvägen som alla säger är så vacker. Det kommer bli grymt om än säkert med lite cykelabstinens .. Men först SM. Nu  kör vi!

1 kommentar:

  1. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler men jag bestämde mig för att försöka och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera