måndag 4 november 2019

Vinterstudion kittad för säsongen & inspelning Maratonpodden

Efter kall men solig morgonpendling och desto mörkare hempendling ikväll rodde jag några intervaller, 4 st i fallande längs 2 km 1,5 1 och sen en avslutande 500 m med 3 min vila mellan varje. Roddintervaller är rätt tufft tycker jag både paykiskt och fysiskt. Gock inte helt all in idag men ändå bra jobbigt med första 2 km på 7.19 och sista 500 hundringen på 3.44 och lite långsammare runt 1.53 tempo däremellan.

Efter bubbelpool ute i en minusgrad och stjärnhimmel följt av en grym koreansk kyckling Kajsa svängt ihop (bortskämd? Nej inte jag inte:-) kittade jag till tempocykeln, bytte hjul och satte på lämpligt däck för trainern och monterade upp min röda Speedconcept på trainern i Vinterstudion. 3 bra tortyrmadkiner nu. Perfekt att skifta lite mellan Wattbike rodd Concept 2 och specifik tempoträning på Zwift och annat. Blir intressant att se om kraften känns motsvrande jämnbördig mellan cyklarna. Premiär imorgon med lite Zwift så kanske det blir ett nytt försök med lagtempo på torsdag.

Kul också idag på förmiddagen var jag och gästade Petra Månström och hennes Maratonpodden. Vi spelade in ett samarbete med nya Cellexir Endurance, en performance enhancer för konditionsidottare om snart lanseras. Kommer bli grymt spännande. Kör hårt!

https://drive.google.com/uc?export=view&id=14M54RkNlDsH9y_Jqpw4xMrCXj7-qSmcphttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1MARkxVXM-brLRBZdM1D-4oBjcoeUCHZ1
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1tjAb1cmFvDa7FV1IU5e34GH5TfTpQM-Xhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1V2h-VaFig45bvWssVzzYTpW46nFzmhPf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar