tisdag 29 november 2016

Phuket Thanyapura camp day 8 over and out

11 grymt fina mil idag på 8:e och sista dagen av TT Thanyapura camp. Otroligt fin vecka på alla sätt med 65 fina träningsmil och en vansinnigt massa trevliga trinördar:-). Tredje gången jag cyklar på Phuket och älskar det bara mer och mer. Överlag suveränt fin asfalt, lite trafik och a scenery to die for. Lite varmt stundtals med +35 grader men pass upp till 3 timmar eller pass med tidig start så funkar det kanon. I alla fall om man gillar värme och det gör ju jag.

A ride in paradise today

Cyklingen har gått toppen utom två dagar i mitten med lite svaghet på kortare pass från dålig mage två nätter i rad. Lyckades t om ta två fina KOM i grisbranta backar typ 18-20% 3-500 meter med maxattacker på 1-2 minuter. Persrekord så det sjöng om det på både 1 och 2 minuter peak power känns ju inte  helt fel så här två veckor innan man fyller 50 och så sent som i maj låg på intensiven på Mallis med 11 brutna ben och punkterad lunga. 

Ett KOM till igår i första branta backen från Bangtao  mot NaithonIdag var också TT: klassiska world championship Barkaka Aquathlon som görs i speedos eller bikini med 1500 m löpning tre varv runt 500 m löpbanan sen 200 m till mot 50 m bassängen för ca 350 m sim innan löp tillbaka för 2 varv och 1000 m till. Svettiga pojkar och flickor efter det kan jag lova. Dagens två giganter (även om det skiljer dem en del i kroppsstorlek..) 1 Klas Wihren och 2 Daniel Adams Ray

Mer cykelbilder från igår
Hann med någon timme på stranden också

2 hårda minuter uppför backen med KOM belöning
Står i passportkontroll kö sen en bra stund nu och hoppas komma in en lounge inom kort för nåt gott att äta och dricka. Over and out Phuket see you in february! Sawasdee!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar