fredag 12 januari 2018

10 mil vinterdistans 

Jobbade hemifrån idag en stund på förmiddagen. Vid halvelva ringde en postman på med ett paket från Evans Cycle. Yes vad kul, en ny neongul Castelli Perfetto jacka. Världens bästa cykelplagg för svenskt klimat. Perfekt från nollgradigt (med en merino under) ända upp mot 10-15 grader plus. Oerhört välgjord, vind och vattentät med perfekt ventilation grym finish o passform. Små i storlekarna dock fick skicka tillbaka en M från CRC förra veckan men L nu perfekt. Har haft några varianter av den förra modellen Gabba och de är VÄL använda nu så kul med en ny. Var förstås tvungen att testa omgående och stack planlöst ut som så många gånger förr norröver. Tog en sväng mot Arlanda och sen bort mot Knivsta. Nollgradigt och småruggigt men bara svag vind så man få vara glad för det lilla..

En kaffe o macka på Circle K i Knivsta satt lika fint som Castelli jackan. Men bra kallt att komma igång efter stoppet..

Lite tyngre hem med vinden övervägande mot, men körde mest i zon 2-3 med snittpuls 125 så inte alltför slitigt. Men det tar på krafterna ändå på något sätt att vara ute och cykla 3.5 timme på vintern. I alla fall på mig. Det blev prick 10 mil. Batteriet på Garmin la av i kylan med 1.5 mil kvar men  vad gör väl det. Riktigt skönt nu hemma i värmen. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar