söndag 21 oktober 2018

Lågsäsong

Lågsäsong med cykling och lågsäsong ett tag nu även på bloggen. Men händer en hel del på andra fronter. Hade en härlig långhelg i Denia 8 mil norr om Alicante i en trevlig grupp om 18 affärsbekanta och 2 golftränare. Suveränt kul att spela golf igen och med tränarnas hjälp lyckades jag få så hygglig ordning på sving o klubbor att jag lyckades vinna 3 dagars tävlingen med 31,35 o 34 poäng. Väsentligt understödd av en hcp revision och höjning från 7 till 14 men ändå.. klart bättre än förväntat och framförallt väldigt kul. 

Nu du bolljä....

Seger GT med mirakeltränare Uffe Pettersson

Efter en halvtimme Wattbike i torsdags morse som var lite småseg fortsatte sedan sköna offseason aktiviter på kvällen då en affärsbekant bjöd på vinprovning på Stallmästargården. Blindprovning av fyra röda kvalitetsviner. Snacka om svårt. Jag älskar vin men att på doft och smak gissa land druva, region, vinhus och årgång är off my standards om man säger så. Även så för de flesta andra visade det sig, men en suveränt trevlig och god kväll med Barolo Riserva 2000 och en Bordeaux Margaux Chateau Palmer 1986 som riktiga höjdare.


Full fart och mycket på g i CELLEXIR projektet också. Flera nya produkter på ritbordet och i fredags kom den populära podden Hälsosnack med en fullmatad intervju med vår US partner Dr Marcus Gitterle som berättar om vetenskapen bakom boken - Growing Young och hur du kan hålla dig ung längre.

https://www.acast.com/hlsosnackmedlottaochvictoria/108-dr-marcus-gitterle-vetenskapen-hur-du-haller-d


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar