onsdag 4 februari 2015

Kul kväll med föredrag på Bianchi Café

Igår kväll höll jag föredrag på Bianchi Café. Glädjande var det fullsatt med 75 personer som njöt en god italiensk buffé innan jag tog vid och "pratade sönder" dem:-) Jag tycker det är kul att hålla föredrag och gör så rätt ofta i min profession inom jobbet med finans. Men det här är ju ännu mycket roligare att tala om sin största passion cyklingen och dela med sig av erfarenheter, lärdomar och idéer kring träning, tävling, kost och annat som har med cykel och allmänt välbefinnande att göra.

Stämningen var kanon och det blev många skratt under kvällen. Fick några propåer innan om att spela in föredraget. Kvalitén blev kanske inte 100 men ska se om det håller för att lägga ut här om jag får in det i en dator så småningom. Har fått en massa tackmail idag med feedback om en inspirerande och givande kväll. Riktigt kul, det här gör jag gärna om.


4 kommentarer:

 1. Ja, stort tack för en riktig kanonkväll! har varit på några föreläsningar om cykling, men det här var nog det bästa. Perfekt nivå för en motionär och många inspirerande diskussioner och tips! Har redan lagt till några goda vanor som inspirerats från dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Petter för de orden. Jättekul att höra att det inspirerar. Kör hårt!

   Radera
 2. Önskar få din presentation mycket inspirerande.

  SvaraRadera
 3. Inga problem Niklas maila mig på jonas.bohr@sipnordic.se så skickar jag bilderna till dig. Mvh Jonas

  SvaraRadera