söndag 17 maj 2015

Recovering

Ja nu har det regnat snart ett dygn i sträck. Då är det lite lättare att acceptera att man inte kan cykla ute. Fått till några pass på Monarken nu och det känns stadigt bättre. Njuter en god recovery shake efter dagens träningstimme
 

och har nyss sett Tiralongo går förbi Jelte Slagter och vinna dagens etapp. Contador Aru och Porte är som fastlimmade och verkar ha svårt att göra något mot varandra. Starka alla tre men den som imponerar mest är ju Arus hjälpryttare Landa. Gick ifrån dem igår på klättringen och vann nästan etappen och idag hur stark som helst när han dem uppför.

Måste ju också uttrycka hur imponerad jag är av Peter Sagan. Att han kan spurta är teknisk som ingen annan och "alltid" är med i täten på nästan alla linjelopp är ju "sen gammalt". Men igår körde han tempo som en furie och krossade alla i Tour of California med en snittfart på ca 52 på en tuff milbana, galet imoonerande. Lika imponerande sen idag då han bara var 47 sekunder från nya franska stjärnan Alaphilippe som nu leder inför avslutningen med 2 sekunder före Sagan. Spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar