onsdag 20 maj 2015

Samtal i källaren Kärleksstigen 4

"Jaha här står jag dag efter dag och väntar, inklämd mellan elskåp och en barncykel. Fattar ingenting. En gång har jag fått komma ut på 2.5 månad. 8 mil thats it. En fullblods Trek värsting tempohäst som jag. Custom made och speciallackad, som rest långt från USA med vissa förhoppningar om ett bra hem och en snabb träningsvillig ryttare. Och så det här? 

"Sluta gnäll. Give him a break. Du är ju helt ny och oskadd. Själv är jag glad att jag lever. Ofattbart att den kraschen på Mallorca bara tog en Dura Ace pedal och en sadel (vila i frid). Det gick lite värre med husse men hoppas han snart är på g igen för nu vill jag ut på vägen igen. Har hört om att han hoppas på en provtur under nästa vecka och kanske Siljan Runt den 6 juni. Vore grymt kul om det funkade.

Trek: "Nej jag är skeptisk, verkar lite klen och glaslirare den där gubben som köpt mig. Tror jag är lite out of his league. Han har lite att bevisa om man säger så".

"Jag hör vad ni pratar om från Vinterstudiion. Den enes död den andres bröd. Jag trodde på ett halvårs dvala nu och risk för rost. Men jag har fått 5 pass på en vecka nu. Lite försiktigt i början och det gnälls en del över smärtor i axeln men igår en bra timme i hyggligt tempo även om det är en bra bit till toppsiffror. Jäkla vad han flåsade på slutet gubben och ikväll ska det tydligen bli intervaller så jag är glad för att få komma igång igen. Man var ju lite sur hela våren när han var otrogen med Monarkerna på GIH, men det är förlåtet nu.

Lite sur? Skojar du? Pga den där löjliga GIH studien har jag inte fått min jobbpendling sen i februari och ingen annan träning heller. Nej jag håller med min märkesbroder. Jag är skeptisk.

Så många cyklar så lite tid..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar