torsdag 22 oktober 2015

Trollhättan

Tittar på rapporteringen av det obegripligt tragiska attentatet på skolan i Trollhättan idag. 3 döda nu inkl gärningsmannen. Från Flashback forum verkar pusslet klarlagt med identitet och bild GM är en svensk tidigare ostraffad 21 åring vars fb sida och youtubekanal andas vit maktmusik och högerextremism. 

Med Darth Vader mask och ett långt svärd lät han sig "groupiefotas" med elever som trodde det var en hallowenutklädnad på skolan efter att först ha huggit ihjäl en lärare och sen gått till två klassrum knackat på dörren och huggit ned de två elever som öppnat. Det är så bisarrt och bortom ord. Lider med efterlevande och anhöriga till offer och gärningsmannens. Tänk hur hans föräldrar ska känna sig nu? 

Det finns alldeles för mycket psykoser och sjukdom där ute i samhället och trenden går åt fel håll. Alla skolskjutningar i USA nästan alltid samma gärningmän. Arga unga män. Frustrerade USA kids, unga IS krigare, nazister, rasister och extremister, våldtäktsmän och kriminella. Nu också i Trollhättan. Vad är det för fel på oss män och kanske framförallt unga män världen över? En svart dag för Sverige. Tungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar