fredag 22 januari 2021

Med singelklinga 56 / 28 TT cykel - Bergen tog hårt på mig idag men inte på Rasmus

 Im too old for this shit😱 Pojkspolingen Rasmus S tog mig med på en tänkt 20 milare runt Furteventura. Fine så och vädret brukar ju va bra och formen är god. Vad jag inte hade med i beräkningen var sjuk dimma ännu värre motvind o kallt i bergen med lite regn och till det skavsår i ljumskarna från cyklingen tidigare i veckan.

Lägg till 1600 höjdmeter de första 7 milen med nära 10 kilos TT cykel singelklinga 56 T och 28 bak som kräver +300 w bara för att ta sig upp där det är brant och ni fattar? När sen cykeldjäveln började wobbla i utförsåkningen med dimmigt visir och en kropp som frös och mest kände ångest. Im too old for this shit. 

Så till slut nere på platten igen lämnade jag in och åkte korta vägen hem medans Rasmus bad ass bara fortsatte norrut i sjuka motvinden som det vore det naturligaste sak i världen. 

Nej fy fan vad skönt det var att komma tillbaka efter 12 mil och nära 4 h a 250 np  blev ju ett bra pass till slut ändå. Och tänk när jag svängde in till Playitas bröt solen igenom för första gången. Efter lite mat o öl nu solstol, getting back to life. Men imorgon får det bli vilodag. Nån måtta får det va på galenskapen..

Rasmus då den ubermänniskan han fortsatte norrut i stark motvind en 4-5 till innan han vände hem och höll +300 w sista 3 h i zon 3. Det är så galet så det knappt går att ta in hur stark han är. Tror han skulle tillhöra de starkste i vilket pro tour lag som helst nu. 21 mil 6 h a 281 w i hård vind med nära 2000 höjdmeter softar med 126 i snittpuls (Maxpuls ca 180). INSANE IMPRESSIVE 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar