måndag 1 april 2013

Ömsom vin ömsom vatten

Ungefär så blev påskhelgen både vad gäller träning och i dryckesväg, med tillägg av lite snaps och öl förstås. Hade plan att köra rätt hårt alla dagar men efter helrisig nattsömn pga larver i en tå lyckades jag också bli genomförkyld i lördags efter 10 milaren. Så ingen träning att tänka på igår. Härligt väder dock o glada barn, god mat o dryck och skönt långledigt med alla i familjen, svärmor o svärfar, min frus syster med familj. Kändes lite bättre idag så jag körde lite back o spurtintervaller på förmiddagen en timme.

Blev så inspirerad av Cancellaras fantastiska körning igår så det var kul att köra lite högfart. Otroligt vilken cykelåkning han visade igår, de sista rycken och avgörande upp för Paterberg var magiskt att se. Sagan är så nära, har gått med två ryck precis på gränsen men tredje går det inte längre. Sen går Cancellera ensam 12-13 k hem nåt så makalöst fort. En motorcykel visade 50 kmh då det såg ut som lite sida motvind. Efter 25 mils åkning! Man säger i ett cykellopp kan allt hända, men f.n i en lång endagstävling är verkligen Cancellara, Sagan och ev. Boonen, (surt att han vurpade) helt outstanding. Hade varit kul att se Cancellaras wattsiffror sista backen och solokörningen hem. Nästa vecka ny höjdpunkt med Paris Roubaix Inspiration här hoppas Boonen är hel nog efter vurpan att vara med och utmana.

Efter några sköna timmar på altan i solen blev det hemcykling. Körde min vanliga omväg över Sigtuna / Arlanda, 6.5 mil. Seg motvind första 3 milen men desto roligare sista 3 som gick fort fort. Skönt att vända förkylningen på en dag även om det kändes en del i ökad puls idag. Lite senare i veckan siktar jag på att ta fram racern på säsongspremiär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar