söndag 21 april 2013

Vuelta Mallorca Classic tävling idag

Ser fram mot dagens tävling som startar 10.30. Först 3 mil master till Inca. Där ansluter startande från Palma (vi från Alcudia). Loppet går över 10 mil med två rejäla klättringar, Puig Major och Soller, sedan slingrande ned mot Palma. Vi kör hela vårt gäng om 11 personer efter lite dividerande igår mellan mer o mindre tävlingssugna (gissa vilken grupp jag tillhörde?

Tävlingen är i 3 åldersklasser födda 53-68 samt yngre o äldre, så jag är bland de yngre i startgruppen och har därmed rätt högt ställda förväntningar. De tippade på en 7-800 deltagare och det ryktas om att Jan Ulrich kommer vara med, han sågs runt startområdet igår kväll. Det vore nåt att att ta hjulet på Ulrich uppför Piggen..

Annars en fin första dag igår, docki småkyligt väder. Vi kördefartlek 8 mil på vägarna till Sineu, Petra tillbaka den underbara vägen ned mot kustvägen, jäk.. Vad fort det går där. Vi hade en 11 km sträcka med snitt 48 där. Hann med en snabbfika i Petra där de i år har en lite skön Rapha butik med mycket snyggt. Nu en rejäl frukost sen in i tävlingsmode.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar