tisdag 20 augusti 2013

Kontemplationstur

Idag har jag praktiserat som bilbud runt halva norr och västerort. Vi gör en kampanj i jobbet med ett riktigt snyggt utskick som vi levererar till dörr. Och en sån här dag var det ju inte fel att cabba ner vår annars sparsamt använda lilla bil och vara "budpojk".

Fick inte nog av solen så jag tog en cykeltur efter det på riktig lågpuls för att njuta i fina sensommarvädret strax innan kvällning. Körde över Skålhamra och Täby GK, kuperat och rätt många läskiga kurvor, inget ställe att köra hårt på. Brukar vara dålig väg också men nu glädjande lite ny asfalt här och där. Största fördelen är att det är i närmast bilfritt, så nära stan och den fina lantliga naturen precis som Sälnavägen där bilden nedan är ifrån.

En skön kontemplationstur efter några dagar med hårdare fartinslag. Passar bra inför Smackloppet linje 5 mil utanför Norrtälje imorgon kväll. Då lär det gå lite snabbare. Har förutom att komma först:-) ett stort mål med morgondagen. Att inte klanta till det igen om det blir spurt. Ska bli kul, känns bra i kropp och själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar