lördag 7 september 2013

Seger i Stockholms DM tempo

Gud va roligt att vinna en DM titel i tempocykling. Loppet över 28 km med ca 80 deltagare som var Fredrikshof KM och hade parallell DM status gick i Brunna Kungsängen på böljande vägar i strålande sommarväder. Gick min vana trogen ut stenhårt vilket förstås kostade på hemvägen men hade bra tid att ta av då utrundan gick i 45 snittfart. Stentufft hem hela vägen i sida mot och det var verkligeen en mental kamp. Årshögsta på puls 164 snitt 168 högsta säger ju en del om att det var all out hela vägen. Kom in på 38.17 vilket gav 43,5 snittfart och 1 plats med 45 sekunder till godo på Klubbmästaren från Fredrikshof Peter Eriksson, grattis till KM titeln Peter. Garrmin tempo DM

Firade med Kajsas grymma hemgjorda Pizza och en öl hemma, sällan smakat så gott. Imorgon nya tag och slutspurt på tävlingssäsongen Anundsloppet 152 km med hela Sverigeliten i Västerås. Ser fram mot det och hoppas benen hinner återhämta sig någorlunda.

4 kommentarer:

 1. Grattis än en gång! Grymt kört - Det var tufft där ute idag...

  /Christopher


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christopher! Ja banan bet ifrån hårt på hemvägen. Otroligt skönt att komma i mål "hyggligt snabbt:-)"

   Radera
 2. Tack! Grattis själv och bra kört Jonas, du har verkligen blivit grym på tempo. Hoppas att du i alla fall hade ett diskhjul på? så man slipper känna sig så hemskt förnedrad ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå Peter dischjul på och även snabbt framhjul Hed 3 så toppklassmaterial:-)
   Med vänlig hälsning, Jonas

   Radera