onsdag 7 maj 2014

9 voltaren om dagen håller magen igång

Fick känningar på framsida av vänsterknät sista tre dagarna på Mallorca. Kanske av hårt trampande i bergen eller bara av många mil där och i år totalt. Hur som helst lite skadad för första gången av cykling. Kändes på Hovettempot i söndags och på måndagspendlingen till jobbet. Segt och surt med skador även om jag varit exceptionellt odrabbad sista året. Hade ett seminarium på jobbet igår så hade ändå missat premiären på Stockholms Landsvägscup igår. Och i den här misärkylan är det ändå inget kul att tävla på Smack ikväll. Vilket jag inte heller kunnat för Kajsa är bortrest. Så perfekt skadetiming m a o:-) När verkligheten inte ter sig som du vill så gäller det att omforma verkligheten så den passar dig.


Ringde en kiropraktor jag känner. Han sa ta 3 x 25 mg voltaren 3 ggr per dag i några dagar vila och börja sen cykla lugnt igen. 9 voltaren om dagen? Ja kör det om magen klarar det. Har gjort det i två dagar nu, känns ju inte helt hundra i magen, men knät känns bättre. Drar ner på intaget nu. Buss idag och testar lätt pendling imorgon och håller tummarna.


2 kommentarer:

  1. Voltaren är rävgift! Testa den starka Voltaren krämen istället och slå in knät med gladpack, det funkar enligt min erfarenhet bra och ger dig inte blödande magsår...

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, skall testa det känns inte ath i magen nu:-(

    SvaraRadera