måndag 20 juli 2015

SÅ ROLIGT! Wild card till Masters VM finalen i Ålborg

YES vad kul. Har fått ett wild card av cykelförbundet att representera Sverige i UCI Masters VM finalen herrar 45-49 den 6 september i Ålborg i linjelopp över 165 km.

Hade som huvudmål i år att försöka ta mig dit men när jag bröt nyckelbenet och missade kvaltävlingschans och inte lyckades ta den direktplats som seger i VSM hade givit så såg det mörkt ut för deltagande. Men idag fick jag mail att jag fått en av de wild cards förbundet delar ut så nu är jag med. Ser verkligen fram mot en härlig upplevelse och att få cykla VM final i Sveriges färger. Men först NM på söndag i Helsingfors inte så dumt det heller:-)Banan över 165 km ett varv med 1335 höjdmeter ser kuperad ut för att vara i Danmark. Såg på deras hemsida att det är deltagare anmälda från 27 länder hittills så det lär nog bli tufft värre. Men det ska det väl vara i en VM final.
3 kommentarer:

  1. Prepare to be "blown"! Det blåser alltid som tusan i Danmnark! Jag körde ett lopp där när dom hade Giro d'Italia starten för några år sedan och maken till vind har jag aldrig upplevt! Men kul att du kom dit och lycka till i Helsingfors till helgen också!

    SvaraRadera
  2. Fan va kul, lycka till!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket! 1.5 månad kvar att hitta toppform till VM för NM ett lugnt lite längre distanspas på landet idag sen vila och hoppas på fina ben på söndag.

    SvaraRadera