lördag 22 augusti 2015

Pers rekord på 10 mil tempo 2.23.34

Det där var ju för jäkla skönt. Ja i alla fall nu efteråt. Med ett par mil kvar var det inte lika lätt och roligt hela tiden, men kunde hålla ihop det bra i det fantastiska vädret. Lite varmt kanske men bara svag, svag vind så kanonförutsättningar för snabb cykling.

Cyklade Almungevägen ut 4 mil från Vikskolan sen mot Edsbro och bändning efter 5 mil. Mitt förra rekord var 41.6 i snittfart från 2013 och idag blev det 41.8 kmh. Låg ganska nära max nästan hela vägen och snittpulsen blev höga 149. Är ganska nedtränad nu och cyklade också 12 mil igår och trodde inte på så bra tid, ben och psyke idag. Men det var nog Champagnen till den utsökta Rödtungan igår som gav energin till kropp och huvud idag.

Nu iväg till grannen på kräftskiva. Men bara en, max två snapsar. Imorgon kl 9 ett sista långpass inför VM och taperingperiod på två veckor som börjar efter passet imorgon. 380 mil nu på 2 månader. Blir kul imorgon ett distanpass med fika, kanske i Rimbo? I sällskap med några starka från CRT och Stockkholms CK cyklister.

2 kommentarer:

  1. 42kmh på 10 mil:O... hoppas för helvete att det inte var på linjehoj, låter EXTREMT GALET starkt isåfall!!!!

    SvaraRadera
  2. Nej det var tempocykel.

    SvaraRadera