måndag 25 april 2016

Färdigcyklat i iskyla för en vecka - Imorgon Mallorca

-0.7 grader idag på inpendligen till stan. Isande kallt och med lite för tunna handskar värkte det bra i händerna när man kom in i värmen efter 40 min cykling. Nä fy tusan vad april är kass. Ger mig verkligen ingenting. Vad som däremot ger mig något är att planet med Stockholm CK:s Mallorcaresa med runt 50 träningssugna och jag gissar även lite sol och värmesugna cyklister går 10.25 imorgon. Det måste firas.


Eller som Lily Bollinger träffande uttryckt det.


Förutom en veckas bra träning tänkte jag försöka mig på revansch för nyckelbensbrottet på Mallorca 312 förra året. Mallorca 312 2015 En djävulsk färd . Efter de 5 sista milen med brutet nyckelben fick jag fel diagnos på sjukhuset där de inte såg på röntgen att nyckelbenet var av. Så med starka smärtstillande Tramadol (be careful) cyklade jag två dagar senare 20 mil till med brutet nyckelben. Då gick det riktigt illa med 6 dagar på sjukhus och kunde gått ännu värre med en massa benmärg och proteiner i blodet. 

Är nu anmäld till loppet på lördag och som det känns nu satsar jag nog på den nya sträckningen 232 km med nedan bansträckning

Man kör hela bergskedjan på västsidan bort och sen tillbaka till starten i Alcudia via inlandet. Kan nog bli lite svettigt det med. Nu åker vi!

1 kommentar:

  1. Härligt Jonas. Blir ordentligt sugen på att åka ner men det ser svart ut på jobbfronten. Ha det fint därnere.

    SvaraRadera