söndag 17 april 2016

Firar med Dylan & bubbel

Njuter i musikrummet av Dylans The Complete Album Collection (alla skivor han släppt + lite outgivet) så det går att lägga en stund på. Vilket jag gör och njuter av en av de allra största då och då. Firar lite extra med bubbel nu för idag har jag den klart bästa känslan sedan jag bröt höften den 24 september. Dricker bara champagne vid två tillfällen. När jag är ledsen och när jag är glad och idag är jag glad.


För första dagen så känns det nästan ingen skillnad på benen. Jag kan böja benet utan känslan av lårkaka och benet känns i närheten av full funktion. Underbart hoppas det håller i sig nu. Har varit många bakslag tidigare men nu tror jag det lossnar snart.

Efter en hård träningstävling igår kändes det ändå betydligt bättre i kroppen idag än innan racet igår. Så jag tog en 8 mil i bekämt tempo som gick hyggligt fort trots vägval som gav sidvind ut och ren motvind hem. Pigga ben och kropp och ett hjulbyte hjälpte till. Satte på mina Reynolds 32 tub som väger in på dryga kilot på Crescenten. Oj viljen skillnad det blev i känsla och rapphet mot de tyngre kanttrådgrafit TEC 40 mm den kom med. Nu ska jag byta till ett styvare 40 cm styre och en längre lägre lägre styrstam också sen ska det spurtas.

Väger in på 7 kg nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar