söndag 26 juni 2016

Fotbollsrehab och cykelpremiär imorgon

Rehabtränar i köket framför fotbolls EM. Dragband och kvastskaft i lite olika övningar för rörlighet och styrka i axelpartiet. Vin ost och korv mellan seten. Typiskt bra upplägg och känns passande till Tyskland - Slovakien. Stortysk överlägsenhet och 3-0 nu med 25 min kvar.

Ska försöka mig på comeback på cykeln ute imorgon kväll efter jobbet och vad passar då bättre till korven och osten än ett ekologiskt cykelvin från Cono Sur? En helt ok Cabernet-Sauvignon.


Hemma igen efter en grym långhelg med storfamiljen på Smidö vid Mälaren en mil från Bro. Bästa midsommarvädret på 20 år. Morfar Sam för väderdagbok och när vi kollade statistiken bakåt har det varit 10 dåliga midsommar i rad från 2006-2015. Tänk i år vände det och gårdagens 28 grader och vindstilla var ju helt magiska. Att det sen regnat idag kan vi leva med. Om man inte är elitcyklist och körde SM i Västerås kanske?

Kollade lite på nätet i em via fb uppdateringar och livesändningar. Fy tusan vad det såg halt och jäkligt ut. 15 varv och 19 mil på en GP lik bana runt stan med kullersten och tusen kurvor. Nej det blev man inte så sugen på. Imponerad av de som klarade att köra runt med 40 snitt i regnet.

Desto trevligare med tjejerna och familjen på Smidö. Har släppt iväg Alice 17 (till höger) idag på sin första utlandsresa med tjejkompisarna. Till Rhodos! Uuhhh! Tänker på hur städad jag själv var som 17 åring och blir genast lugn, NOT, hemska tanke hoppas evolutionen har utvecklat 17 åringar i grupp lite de sista 30 åren:-). Take care my little princess!
Förtrollande midsommaraftonskväll med bastu och bad.
Vera vid midsommarstången någon timme innan solen bröt igenom.
Årliga 5 kampen
Plank Challenge på bryggan igår
Spotta godisnappstafett populäraste nya grenen i 5 kampen. 
Morfar Sam född 1930 med barnasinnet kvar och skumpakorken i ögat. Stark i 5 kampen i år igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar