tisdag 21 juni 2016

Kan jag köpa tillbaka lite tappad fart?

Efter 7 veckors rehab nu får jag komma ut på vägen igen lite försiktigt efter midsommar. Hade föreslagit för min kära fru Kajsa att jag kanske kunde ta cykeln ut till midsommarfirandet på landet så blir det lite mer plats i bilen för allt som ska med? Det kan du glömma blev svaret snabbt. Du sätter dig inte på en cykel för än tidigast efter midsommarhelgen och 2 månader efter din olycka. Ok sa jag och inser vem som är boss. Har också mer ont i axeln än jag hoppats på fortfarande så kort lugn comebacktur i nästa vecka passar perfekt.

Var ute hos "mina grymma killar" på Sigge Cykel ikväll och hämtade hem Crescenten som fått spurtknappar monterat till DI 2. Ja nu lär det inte bli aktuellt att jaga marginal gains i en spurt på ett tag men jag hade beställt dem innan kraschen och nu är de i alla fall på plats. Ännu roligare var det att se det nya hjulsetet jag beställt för att använda dels till linjecykeln för lite snabbare solocykling samt även som framhjul och kanske även ibland istället för disc bak på tempocykeln. Nu när jag har tappat den mesta av den kraft och fart jag hade tidigare in i en bergvägg tänkte jag att det kanske går att köpa lite av åtminstone farten tillbaka? Efter lite research kom jag fram till att så mycket mer fart än nya Zipp 808 NSW clincher kan man nog inte köpa för pengar, så det gjorde jag. Smått absurt är det. Nej helt absurt är det. Två cykelhjul kostar som en bättre begagnad bil, men vad gör man inte för att snabbare få tillbaka lite förlorad fart? Och vilket ljud! Ett fantastiskt dovt och härligt frihjulsljud och en underbar finish som kändes svårt snabba bara att se på. Boys and their toys..

Vrooom

I Youtube videon GCN gjorde härGCN What difference do Aero wheel make - Zipp 808  visade hjulen på ca 35 w kraftbesparing mot lågprofilshjul i 41 kmh fart och han kunde hålla samma fart drygt 50 minuter istället för 20 min vid max. Precis vad jag behöver nu och tyckte jag kunde vara värd något extra, men säg inget till Kajsa för hon är än så länge lyckligt ovetande. Nästa vecka får jag testa, härligt!

1 kommentar:

 1. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera