torsdag 25 maj 2017

Det rullar på fint med VR träningarna

Idag en lite mindre grupp om 13 till start men oj så fint vi åkte i kedjan de första 8-9 milen upp till Hallstavik i motvind med 40.7 snitt.

Med Jimmy och Pilen efter rundan

Vi var alla peppade där på en underbar övervägande medvind nu vägen "hem" till Vikskolan Upplands Väsby. Men det bidde inte alls som vi trott. Det blev en väldigt konstig vind och mest från sidan hela vägen till Almunge. Det tog hårt på kedjan och sista biten innan vatten och energistopp i Almunge var vi nere på 4 man. 

Kort stopp efter Rimbo

Med ny energi och förväntad stark medvind sista 4 milen var kedjan uppe med de flesta från Almunge men vinden spelade spratt igen och det var t om lite motvind där första biten. 

Vi fick uoo farten ändå bra hem och vinden var ändå med om än väsentligt mindre än förväntat. Inget
kom gratis och vi blev snabbt decimerade. Sista 2 milen på ett led. Jag hade kanske årets bästa dag och kunde ta lång långa förningar sista 2 milen med en grym känsla. Vilken skillnad mot i söndags på Roslagsvåren då jag fick slita ont med hög kadens 93 snitt och sämre ben. Idag kunde jag trampa tyngre som jag trivs med och 87 snitt över de 165 km som gick med fin fina 41.5 snitt på så få utan bra vind.

Fick den här fina komplimangen av Mats Pilen Pihlström efteråt på Strava. Tack för den Mats!

Det måste vara CELLEXIR som kickat in big time:-)


Känns väldigt lovande inför Vättern. På lördag dags för en ny runda igen. Ja det blir kanske samma vi gillar den här rundan och varierar oss och byter håll ibland:-)

En predinner Family Lyche Martini well deserved:-)

Kör hårt!


2 kommentarer:

  1. Ni är grymma för att travestera dagens ungdom. Vilket omdöme Pilen gav!!

    SvaraRadera