onsdag 3 maj 2017

Stor dag - KOM - 20 årig bröllopsdag & Cellexir lansering

Stor dag idag på flera sätt. Dagen började fantastiskt med en strålande incykling till stan och en härligt solig 3 mil lång detour Skålhamra t o r (Stockholms vackraste cykelväg?) Tog i hårt på tillbakavägen södergående och fick ett personbästa på den nära milen långa kraftigt kuperade och underbart böljande vägen bland bondgårdar och finaste natur. Pustade ut och cyklade lugnt i solen vid Edsviken på Strandvägen men när jag kom bort till svängen och backen upp till höger fick jag ett infall och satsade max i backen. Efter 117 "efforts" uppför backen blev det idag ett delat KOM på m29 sekunder. Plötsligt händer det:-)

En härlig inledning på dagen som idag är min och Kajsas 20 åriga bröllopsdag. Jag skulle kunna berätta i timmar om hur stolt jag är som lyckats få och behålla en sån fin fru. Skrev det http://jblifecycling.blogspot.se/2015/12/idag-for-20-ar-sedan-forandrades-mitt.html här inlägget för 1,5 år sedan då det var 20 år sedan vi träffades. Jag var stolt då jag är ännu stoltare idag. Tack Kajsa love of my life!

Vi ska nu gå ut och äta italiensk avsmakningsmeny på Mancini och fira dagen. Faktiskt av ett stort skäl till. Jag kommer precis från reklambyrån i Gamla Stan där vi har lager för vårt nya företag Cellexir. Idag anlände det tre pallar fulla med Cellexir tabletter - Ett kosttillskott för dina celler. Det skall bli otroligt spännande att starta den här resan. Jag hoppas du vill följa med och hjälpa mig att snabbare tömma de här lådorna:-) Kommer du att må bättre och cykla snabbare? Klart du gör:-)


Gå in och läs på siten www.cellexir.se om vår historia och hur min idé bara för ett drygt år sedan att förpacka några av de kosttillskott jag ätit med bra resultat under ett par år i en smidigare och billigare förpackning nu har blivit verklighet till en färdig produkt redo att levereras till din brevlåda inom ett par dagar.

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar