fredag 9 februari 2018

FTR - Vintercykling i eftermiddagSOL:-)

In the good old days i finansbranschen fanns ett uttryck benämt FTR - Fale To Return.Det betydde att man ”misslyckats” med att återvända till kontoret efter lunch. Oftast då i samband med långsittning och några fler glas än singularis. Det fanns firmor som hade några FTR inskrivna i anställningskontraktet per säsong. Tyvärr inte på de ställen jag jobbade:-( och nu i compliances tidevarv är de dagarna sen länge long gone.

Idag åt jag en trevlig lunch med en gammal skolkamrat från Västervik på grymma Restaurang Smak. Vi drack dock vatten till. När jag kom ut i den underbara solen runt hörnet på Regeringsgatan och min soltörstande kropp bara sög i sig energin fick jag en otämjbar lust att trots det inte existerar längre att ta en FTR på eftermiddagen. Så jag småsprang uppför trapporna in på kontoret och sa hej då vi ses på måndag. Fick 7 fina mil i eftermiddagssolen i s.k LSD Long Slow Distance. Faktum är att jag har nog aldrig cyklat så här långsamt själv förut. Men det var riktigt skönt första 2 timmarna i solen. Sista timmen med solen på väg ner blev lite kylig men underbart avslut på ”arbetsveckan”.

Imorgon bitti samling 06.45är det early bird till Bosön för ett hårt intervallpass 8x8 på inomhus löparbanan och premiärtur med nya ögonstenen Trek Madone.

En fruktstund på Almungevägen med guld för både mun och ögon.


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar