söndag 20 december 2020

53 km TT 4 advent Grymt bra träningsdag idag. Blev sugen på att lufta TT cykeln i det för årstiden milda vädret. Och idag regnade det ju inte ens, nästan osannolikt men så var det. Hade hård padelmatch bokad på em men hann med en klassisk Vik skolan - Långhundrarondellen Almungevägen norrut 26.5 km och tillbaka.

Så härlig känsla att cykla TT igen för första gången på ca 5 veckor. Swischade ut norrut i fin sida med på nästan t om torra vägar (när hände det sist?). Höll dryga 300 w utan att gå över 85% så det kändes finfint. Vände med 45.5 fart och nu var det väsentligt tuffare vind hem. Men bra mos i ben och huvud trots min envisa sträckning i vänster skinka från padeln. Kändes en del sista halvtimmen men dansade tillbaka i ca 40 fart och kunde gå som en klocka jämna 303 w i 75 min med 42.3 fart utan att gå in i väggen. Fint med hårdkörning både lördag o söndag.

Efter en toppenmatch i padel sen någon timma senare med halvbrorsan (tennisfantom men ny på padel) kändes det rätt skönt och välförtjänt att lägga sig i badtunnan med en kall. 

God Jul på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar