tisdag 5 november 2013

Operaterassen gjorde mos av träningen

Hade tänkt att köra ett pass motionscykel i min träningsstudio ikväll efter hempendlingen. Men jag kände ganska direkt på Sveavägen att potatismoset jag fick på den utsökta 3 rätters lunchen på Operaterassen idag hade gått rätt ned i benen. Så jag tänkte om, ställde in kvällsträningen och njöt i  småregnet med en lugn hemcykling lyssnandes på en gammal bra Eldkvarn platta Sånger från nedergården med den grymma "Jag kommer in från regnet", vars titel passade extra bra idag. Jäkla vad det regnade på vägen in i morse.

Skönt då med den trevliga lunchen som tröst. Det var ett fransk fondbolag som bjöd på en lysande 3 rätters med grymma viner till. Chablis till laxen och en bra italienare till Boeuf Bourguignon. Så jag fick mina 3 enheter som man ska ha varje dag för att vara optimal ur hälsosynpunkt (ni såg väl Solsidan i söndags:-) Priset blev en inställd träning, men det var det värt. Dom kan det här med att äta och bjuda på lunch fransmän. Skillnad mot tråkiga svenska och engelska bolag där det är vatten och i bästa fall lättöl.

En sån här dag är det skönt att inte ha något fast träningsprogram och få dåligt samvete för att bryta. Som Ulf Lundell klassiskt uttryckte sig på 80 talet när han söp bort en spelning. "En inställd spelning är också en spelning"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar