lördag 30 november 2013

7 mil vintercykling

Efter tre träningsfria dagar med betydligt mer god mat vin, öl och drinkar än vila var det dags en cykeltur till landet idag. 
Följde upp två dagar i Paris direkt med en utgångskväll i Stockholm igår. Vårt Mallorca cykelgäng hade träff på Haglöfs (ett par av killarna jobbar där) i city med lite filmvisning från Mallorcacyklingen i år till några drinkar och fin stämning. Dom flesta av oss passade också på att shoppa bra då killarna bjöd på bra priser. Ännu roligare var att dom fixat varsitt grymt fint Haglöfs team cykelset till nästa år. Stort tack Jonas & Petta
Marcus & Micke glada posörer i nya teamstället.

Sen dags för hamburgare öl & bowling. (Fan rätt schysst alltså:-)Vi körde ett par serier med mycket garv några strikes, spärrar och en hel del "others". Hade en hygglig andra serie på g men klantade till det och stannade på 139 & 159. Ändå en klar seger då resten av klungan var klart sämre på bowling än vad dom är på cykling. 
Lasse på väg mot Strike? 

Så man har väl känt sig starkare än i förmiddags när vi skulle till landet och elda lite granhäck som blivit klippt och träffa mormor och morfar min frus syster och man och deras barn. Körde vanliga omvägen över Sigtuna som blir knappa 7 mil. Rätt kallt, mycket motvind och tröga dubbdäck gjorde baksmällan sällskap. Men benen var pigga efter vilan och det gick bättre och bättre. 2 timmar och 20 minuter senare kom jag nöjd och glad fram och fick lite bassning för att "nu var minsann jobbet redan gjort och riset uppeldat". Ja ja sa jag så bra då. Nu en härlig köttgryta och potatismos med hela storfamiljen. Skål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar