torsdag 5 juni 2014

Lucky nr 44

Igår var en riktig höjdardag. Sheraton bjöd på en heldag med scramble golf (serverades även scrambled eggs till frukost) på Lindö Park. Skön goodiebag också. Många företag lägger i en keps och ett trepack pro v1. Men få lägger i ett trepack shots Ballantines. Respekt Sheraton.

och därefter en helkväll med bankett inne på Sheraton i city. Scramble golf är både kul och extra passande när man som jag gjorde årets första runda (man väljer bästa bollen av de 4 som spelar ihop och alla slår därifrån vilket då alltid "bör" ge bra birdiechanser.

Spelet inte helt oväntat lite ringrostigt, speciellt korta järn urkass, men en hel del bra drivar och bra puttning hjälpte till någorlunda, satte också en chip från 25 m i hål direkt på 2 an. Men trots den grymma starten var vi 4 slag från segrande tennis / fotbollsteamet med Jonas Björkman och Marcus Allbäck som gick hela 10 under par brutto på bara tre man. Starkt minst sagt, även om deras tredje kille var 1 handicappare. Björkman satte tydligen typ varenda putt. Svårt trevlig är han också. 
Björkman & Allbäck håller vinnartal

En toppdag med mycket trevligt spelsällskap. En av killarna tipsade om jag borde köpa några lotter för de brukar ha galet många bra priser på banketten. Så jag köpte några för hundra kr styck. Inne på middagen på kvällen när dom började dra vinsterna började dom med 3 nätter på Hotel W Verbier vinnaren är nr 44. TACK för kaffet, jackpot direkt. Vad kul har bott på W i New York och London, ubersnyggt designhotell i toppklass. Har aldrig varit i Verbier och om Kajsa och jag ska dit på sommar eller vinter har vi inte bestämt än men både skidor och cykling lär hålla toppnivå.

Toppnivå är det även i morgonens Arlanda Test Track race 3 mil imorgonkväll. När jag såg startlistan idag så saknades väl knappt någon av Storstockholms Uppsalas eller Södertäljes bästa elitcyklister, lägg därtill Sveriges bästa spurtare som även håller världsklass i form av Jonas Ahlstrand och jag bara insåg strax innan middagen ikväll att det här blir nog att ändra lite målsättning lite grann. Hade tänkt att stå över vin till middagen ikväll eftersom gårdagen blev lite blöt och ladda till loppet. Men när jag såg startlistan tänkte jag bara fuck it. Vad spelar ett par glas vin för roll i spurt mot Ahlstrand & Co. Mätt och belåten nu känns det helt plötsligt lite bättre (i wonder why:-) imorgon ska jag kämpa till sista ande & tramptaget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar