fredag 19 september 2014

Jagad av vargar

Laddar upp med Vera och invigningsbadar nya poolen. Nu gäller det att ladda upp energi för morgondagens duathlon och examen för min 5 veckors löparutmaning. En utmaning dels mot mig själv. Hur snabbt kan jag springa 5 km från scratch. Men också lika mycket för tävlingen mot alla helvassa Triatleter i Terrible Tuesday som garanterat kommer driva mig till utmattning imorgon bitti. Två gånger dessutom. Först under cykelmomentet där jag blir ett jagat byte utsläppt först och med de hungrigaste vargarna jagandes i intervaller 30 sekunder bakom.

Som gjort för att gå ut för hårt på den 30 km långa banan. MÅSTE paca perfekt imorgon om jag ska ha en chans att matcha min tid 41.18 på samma bana för ca 1 månad sen. Den gav knapp seger med 22 sekunder. Men då var det bara cykel. Nu ska det följas upp av 5 km löpning och där lär jag tappa flera minuter mot TT:s snabbingar. 

Kajsas magiska fiskburgare asian style med ett glas vitt - Den perfekta uppladdningen

Lite osäker på formen (när är man inte det:-) och har mest vilat i veckan. Hoppas vilan är rätt uppladdning och en nåd att stilla bedja om imorgon vore runt 41.30 på cykel och 19.30 på löpningen. Då är jag supernöjd och tänker fira en bra säsong på kvällens följande fest. Ja kommer nog fira ändå oavsett hur det går imorgon. Men innan det ska det lidas två gånger om. Vad sjuk man är egentligen som utsätter sig får sånt här..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar