tisdag 11 november 2014

Gott

Gott var dagens tema. En god lunch på Bistro Jarl. Kummel med räkor tillsammans med min gamle Västervikskamrat Chris Hanell. Chris var en duktig golfare som blommade ut bigtime efter studier i USA. Blev proffs, spelade (och även vann) på Europatouren under 10 år innan han slutade för några år sen. Nu driver han några agenturer i skandinavien bl.a Clif Bar som är dominerande på sin hemmamarknad Nordamerika med smått absurda 39% marknadsandel. Fick en låda med bars och en fiffig lösning med en slags portionsgel i mer fast form typ vingummistorlek att testa. Det här med energi och helst aptitlig sådan är ju ett ständigt gissel för oss som cyklar, tränar och tävlar mycket. Tog en bar med vitchokladtopping innan jag cyklade hem ikväll. Grymt god och inte ett dugg kemisk smak som många energibars har. Det kanske finns en anledning till att Clif dominerar i USA?  Energin räckte de 17 km hem som gick i bra fart i den milda novemberkvällen. Energin räckte t.om för ett löppass på 8 km när jag kom hem. Försöker att få till 2 springningar i veckan och kör helt "mätarlöst"sen en tid. Nu börjar det kännas bättre och bättre och det är suveränt skönt att bara springa på kroppsfeedback. Snabbt ibland långsammare ibland. Springa för njutning och välmående helt enkelt.
Efter mitt sedvanliga bubbelbad hade Kajsa toppat lunchen med en ännu bättre middag. På samma tema som luchen fisk och räkor men nu med Champagnesås och pepparrot till och så lite mer bubbel till. Gudagott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar