fredag 19 augusti 2016

Le Premier JB


Kolla på "Le Premier JB" vad skön han är när han kopplar av under en TDF etapp och tar en cigg med grabbarna i klungan tidigt på förra seklet. 

Dagens atleter och cyklister må prestera bättre och bättre vad gäller peak performance. Men de var tusan så mycket coolare förr. För att inte tala om hur hårda de var med 450 mils Tour De France lopp på 15 talet etapper (istället för som nu ca 350 på 20) förr också mycket på vägar som skulle få paven på Paris Roubaix att framstå len som en barnstjärt.

Här lite modernare från min TDF cykeltavelvägg. Fortfarande i en tid när de italienska giganterna Fausto Coppi och Gino Bartali först ställer av klungan och sen delar en vinare under 12:e etappen 1949. "Vadå vi hade ju kört hårt och var törstiga". Legender!


Själv känner jag mig en bit från hård just nu. Rätt mörbultad i kroppen efter kraschen i onsdags. Vilar och hoppas det känns bra nog för start i morgondagens tempolopp över 3 mil i Kjula utanför Eskilstuna. Veterancup Sörmlands 2 dagars i ett starkt startfält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar