måndag 12 juni 2017

Prova på Cellexir med 50% midsommarrabatt

Bäste bloggläsare! Vi har glädjande haft ett mycket stort intresse kring lanseringen av Cellexir. Ännu roligare är att se att nära nog alla som beställt och provat en månad har valt att fortsätta. Vi har fått många återkopplingar och positiv feedback med omdömen som mer energi, ökad prestation, snabbare återhämtning, bättre fettförbränning. En snabbare tanke och kognitiv förmåga. Effekter som jag också själv upplevt under de här 2.5 åren jag tagit ingredienserna i Cellexir. Det var ju därför det här företaget startades. Jag och min huvudpartner upplevde goda effekter på vår egen hälsa och välmående. Vi ville förenkla och göra det billigare både för oss själva och erbjuda er alla andra samma vinster. Letar man på nätet och beställer samma effektiva doser av Cellexirs ingredienser till bästa pris är det väsentligt högre. För att inte tala om omaket att göra det och inta flera olika tillskott.

En kvinna berättade också om flera år med uppsvälld mage som nu fungerar normalt igen efter en månads användning. Naturligtvis jättekul, även om vi inte på något sätt kan garantera direkta effekter och vi alla är olika så är vår övertygelse att de naturliga ingredienserna och synergierna dem emellan i Cellexir över tiden kommer att ge en nöjd, mer välmående och allt större skara användare.

Vi vill nu erbjuda dig som läser min blogg och är nyfiken på Cellexir en prova på rabatt om hela 50% fram till midsommar. Ange kod: midsommar vid utcheck i Cellexir webshop  så dras rabatten från din beställning. Här under kan du också läsa min senaste blogpost på Cellexir bloggen om att synen på naturliga näringsämnen kan variera beroende hur det intas. https://cellexir.se/blogs/news/jonas-bohr

Bifogar också en länk med en introduktion till Cellexir av Dr Gitterle som förklarar lite mer om varför behovet finns i våra kroppar och hur Cellexir och dess ingredienser fungerar. Introduction to Cellexir - Dr Marcus Gitterle läs gärna igenom den innan du beställer. Mer information finns också förstås på hemsidan.

Bästa hälsningar Jonas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar