torsdag 1 juni 2017

Marginal gains 2.0 Döden & Mary Poppins

Var hemma hos Peter Hugod som har Dinvelo butiken ikväll för att lägga ytterligare lite marginal gains till min älskade Merckx. Han penslade på Molybden Disulfide på den nya vaxade Connex kedjan. Ska tydligen ytterligare minska friktionen något. Lägg till keramiska trissor från SLF så lär jag i alla fall inte kunna skylla på utrustningen om jag inte hänger med på tävlingarna i STHLM 4 dagars i helgen. Nördigt? Nej hur kan ni tycka det?


Gnällde ju på vädret igår. Gud markerade sitt missnöje mot gnällspikar idag och kastade än värre mot mig för det idag. Kuling regn o 9 grader ikväll på tjejernas volleybollavslutning i Edsbergsparken.


La ut bilden på fb. En kompis tyckte jag såg ut som Döden som har lånat Mary Poppins paraply:-)

Ja inte så långt borta faktiskt.. Jag som trodde jag skulle bli Benjamin Button med  https://cellexir.se/ och så blev man Döden istället..

Döden & Max von Sydow i klassisk schackmatch

Kände mig glädjande en bra bit från döden på cykelpendlingen idag trots skitvädret. Var hos Thomas min mirakulöse kiropraktor innan hemcyklingen. Häromdagen var jag där för första gången på ett bra tag. Jag la mig på britsen. Thomas tittade på mig och sa: Jag ser på dig att din höftböjare är ur funktion igen. Hur ser du det? Jag ser det i dina ögon. Han hade naturligtvis rätt. Han fixade till det och idag 2 dagar senare var jag spänd på om det skulle sitta kvar. 

Kom in på hans mottagning la mig på britsen. Thomas tittade på mig och sa: Idag funkar det nu har du kontakt. Hur ser du det? Du har ju inte gjort något än sa jag. Jag ser det i dina ögon.. 

Some guys just have the magic.

Stärkt av en fungerande kropp cyklade jag hem. Inte ens en halv storm och skur vid Järva Krog kunde rubba ett positivt sinne och stark kropp. Jag skarvade på en mil över Fresta och Hagby climb. Bra medvind där i början och jag laddade på för att utmana ett svårt KOM då Peloton norrvarvet går där. Trodde jag var på väg mot det men sista halvan av den 1.1 km långa segmentet kom det kastvindar av kantvind och jag tappade mycket fart. Var 4 sekunder för långsam, men en bra lagom kort intervall inför helgens race.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar