tisdag 7 maj 2013

Lagtempointervaller & Rumble Roller

Kan det va medicinen för ett bra Skandislopp i Uppsala på lördag. Ja, jag hoppas det i alla fall. Vi körde ett grymt pass med CK 08 idag var ett tiotal och delade in oss i två grupper för ca 5 minuters lagtempointerrvaller i maxfart. Superkul, och fort gick det också. Ordentligt trött hann man också bli några gånger. Vi hade mellan 45-50 kmh i intervallerna. Ibiken visade ca 350-390 w snitt under dessa med högsta 30 sek på 628 under den hårdaste förningen. Vi hann med 7 st under de 5,5 mil vi körde. Vansinnigt bra och kul träning.

Sen hemma har jag nu ikväll testat dagens nyinköp Rumble Roller. Ett riktigt litet tortyrredskap som man rullar, lår , vader, rygg och allt möjligt över för att ge sig själv djupverkande massage. Har ju alltid varit exceptionellt stel och när jag läste i senaste Bicycling att det fanns något som kallades Foam Rollers som skulle ge bra massage, googlade jag fram den här tortyrrullen. Kändes en hel del på vissa ställen men tror absolut på det här efter ett första test.

Imorgon hockey på globen och vilodag, kan nog också göra sitt till för pigga ben på lördag. Ja kanske inte hockeyn och ölen och vin innan den, men vilan i alla fall. Dagens Strava



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar