fredag 31 maj 2013

Leisure afternoon

Tog en halvdag idag och efter skön cykelpendling i solen åkte jag och en kompis till Steninge slott där Connoisseur bjöd på sin årliga bildag med bra lunch och en massa fina bilar att titta på. Känner att Rollsen på bilden är SÅ jag, t o m färgmatchade är vi.
Sen snabbt vidare ut till Brohof för ett stunds golftittande på Scandinavian Masters. Har hyrt ut mitt medlemskap i klubben i år då tiden inte räcker till i.o.m allt cyklande men man blir bra sugen en sån här dag i solen. Blev en snabbvisit men hann med ett par glas vin och se min favorit Jimenez och Peter Hansson & nuvarande ledaren Mannasero slå ut på  
Sveriges vackraste golfhål nr 15. 
När vi gick till parkeringen fick vi vänta vid 8 ans utslag ett par minuter för att vänta in de 2 som nyss puttat ut på 7 ans green. Den tredje killen i bollen Todd tror jag han heter behövde inte putta då han gjorde hole in one. Och tro det eller ej, det var hans andra för dagen han började på 10 an och gjorde hole in one direkt på 11 an. Helt osannolikt killen gör 2 hole in one på samma runda! Måste va typ en på 10 miljarder i odds på det.

Imorgon ska jag coacha min svåger och en kompis med bananer och dextrosol mot persrekord på maran. Jag kommer ha cykel och assistera dom på ett par ställen. Dom siktar på <3.15 jag tror dom kan gå under 3.10 Kämpa grabbar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar