söndag 26 maj 2013

Man down

Idag blev man än en gång påmind om hur farligt det är med cykel. Vi var 7 Team Conti som körde en bra 15 milare i fin kedja mestadels i dryga 38 fart tills min granne Lasse G gick på hjul vid Lindholmen med ca 15 km kvar till vanliga starten Vikskolan Upplands Väsby. Lasse drog i höften illa och är nu på sjukhus för röntgen. Vi hoppas på det bästa. Jag och Christer satte av i full fart sista biten för att hämta bilen och köra hem Lasse och cykel. Som tur var medvind hem sista 15 som gick fort fort och tog ännu ett prydligt KOM på Lindholmen West 10 km 44.5 fart.

För jäkla tråkigt med alla dessa vurpor och skador som händer runtomkring mig på tävlingar och träningar. Jag undrar när det blir min tur. Annars kändes det hur bra som helst idag, låg och medelpuls hela vägen utan sista 15 som var runt tröskel. Snittpuls 132 och fart 38.5 totalt. Strava här, contiträning blev 3 nya KOM.

Nu ska Sara snart 11min mellantjej och jag till Globen för att se Pink med parkettbiljett. Ska bli superkul och Sara är laddad till max med Pink special edition nagellack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar