torsdag 13 februari 2014

Årsmöte CK 08 Bianchi Cafe

Ikväll hade vi årsmöte i CK 08. Som vi brukar hos vår samarbetspartner Bianchi Cafe på Norrlandsgatan. Alltid lika gott med deras grymma italienska buffe. Ett snabbt avklarat årsmöte där styrelsen blev omvald och jag fick förtroendet som ordförande ett år till. Nu är ju inte mitt jobb så exceptionellt betungande för Stefan, Cicci och Anders mina kollegor i  styrelsen gör ett lysande jobb, tack för bra samarbete.

Efter formalian, lite cykelsnack med tävlings och träningsplaner, 
Mallorcaresa på g igen vid Valborg

Sen delades priser ut till främsta dam & herrcyklist. Sara Penton som gjorde ett grymt år med mycket tävlingar och framskjutna placeringar i damelit belönades med en flaska bubbel liksom jag själv. Kul! Och bubbel kan man ju aldrig få för mycket av hemma:-)

Annars en OS dag idag, var hemma med yngsta dottern som passande var lite sjuk samtidigt som Kalla tog ett silver till. Vilket kliv hon tagit i år, imponerande. Undrar hur hon tränar? Har för mig att jag läst något om mycket högintensiv träning. Funkar ju onekligen lysande. Dessvärre gick det inte hela vägen för sköne Henrik Harlaut i slopestyle, men vilka galna hopp dom gör, helt galet. Hann med en timme på Monarken också innan mötet. 30 min MAF lite drygt 140 puls a 286 w snitt följt av 3 x7 min med några minuters vila emellan. Körde första på 4 kg med 345 w snitt sen de sista 2 i "klättermode" med 5 kg a 72-73 i kadens dryga 360 w snitt, klart bra formbesked och lyckades ta ut mig ordentligt i sista intervallen.

Imorgon kommer Johan Olsson ta guld på 15 km. Då hoppas jag han också får lite guldbubbel tillsammans med sitt OS guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar