lördag 15 februari 2014

Liten skärm med STOR guldglädje på Friends Arena

Kontraster idag på Friends Arena. Stort och litet. Joggade ner 10 minuter efter cykelträningen inne på arenan med 50 000 timma stolar. Idag dessutom var upplyst. Mäktig känsla och ett rätt maffigt "privat" träningsrum som ställer min egen vinterstudio i skuggan.
Hade Iphonen med Viaplay och upplösningen på damstafetten i lurarna. Nåt stort på g? Men när Haag tappade läskigt mycket sista km och växlade nära 30 sek efter var det ju tuffa odds för Kalla. Det här MÅSTE SES inte lyssna på.
Ut till cykeldepån och riggade upp telefonen mot en vattenflaska i huvudhöjd. Fler och fler färdigtränade cyklister strömmade till och vi stod ett 20 tal där och skrek på upploppet. Vilken makalös bragd av Kalla och guldglädje på stora Friends framför den lilla telefonen. Nu kan bragdjuryn ställa in årets möte, såvida Stenson inte tar en Grand Slam på årets majors.
Jo just det, vi hann med och cykla också. En hel del, körde 3 st 40 min intervall i rätt bra tempo. Riktigt kul och bra träning runt det ca 600 m långa varvet. Mycket folk idag kanske ett 40 tal men banan med två filer sväljer bra med folk så det upplevs aldrig trångt. Fick bra sparring av Björn idag som är med i Mallorcagänget som jag åker på Valborg med nu igen för 3 året. Han verkar ha skött vinterträningen bra och vi snurrade nog runt nära 8 mil där nere under läktarna. Bra dag!
Björn känner på planen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar