lördag 26 juli 2014

11,5 sköna förmiddagsmil

Hemma igen efter några härliga dagar på Öland. Uppe tidigt med grannen Lasse G för en lite längre tur i mystempo. Vi körde kl 8 från Landsnora / Sollentuna ut mot Väsby Arlanda Almungehållet och svängde sen av mot Knivsta med sikte på fika vid Statoilmacken. Varm varmt men riktigt skönt första timmarna i rätt soft tempo. Efter fikat blev det lite mer vind i fel riktning på hemvägen. Men motvinden är träningens bästa vän och tog några längre förningar som blev dagens insats på lite högre puls.
Gemensam teamoutfit idag. Jonas och Peter på Haglöfs vart är våra kontraktspengar? Något verkar gått fel:-)

Det här var det längsta jag cyklat sedan Vättern med 3,5 timmar över 11,5 mil Garmin Strava Kändes bra i kroppen hela rundan trots extremvärmen och det var kanonskönt att ta ett pass på lågpuls. Det är den här typen av pass som jag nästan aldrig kör annars och säkert skulle behöva göra lite oftare. Så bra ide av Lasse idag att starta tidigt både för värmen och så springer ju inte hela dagen iväg. Nu hunnit med ett långbad nere vid badberget med barn och fru innan lunchen och nu TDF tempoetapp, inget större fel på den lördagsstarten. 

Otroligt vad han kör Tony Martin, nästan 49 snitt över 54 km. Är han så snabb för han kör med öppen mun hela tiden tror ni? Inte så snyggt men verkar funka hyggligt. Kanske ska prova det imorgon. Då är det träningstävling på roliga Markimvarvet 2 kortrace x 31 km. Hoppas det kommer mycket folk och att benen är på hugget med eller utan fiskmun.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar