söndag 21 juni 2015

Årets bästa träningspass och årets bästa midsommar:-)

Wow vilken fin cykling i eftermiddag / kväll hem från landet på Smidö. Efter en lång midsommarhelg med familj o vänner saknades inte glykogen i tanken så det blev en lång extratur över Sigtuna, Knivsta, Lunda, Arlanda, Sälna, Vallentuna och sen tillbaka mot Fresta och "vanliga" vägen hem. Såg på Strava att jag cyklat Fresta backen nu 156 gånger (bara med Strava) snacka om hemmaplan..

Vädret var årets bästa för cykel med 17-18 grader och äntligen bara en svag vind, även om den ökade lite sista timmarna.

Körde som ett schweiziskt precisionsurverk hela vägen 13.5 mil med puls peggad på 143 och watt precis över 300. Farten 37.2 och 37.9 vindjusterat övervägande sydostliga vindar så mer motvind från landet. Ingen svacka och aldrig sliten med lite reserver kvar är jag förbannat nöjd. Var nog inte så dumt med några vilodagar och den där midsommarsnapsen ändå.

Ibikedata

Förutom traditionellt midsommarfirande på Smidö 8 vuxna o 8 barn firade vi vår älskade mellandotter Sara som fyllde 13 i lördags. Det går för fort. Nu har vi bara en "liten " tjej kvar.
Glad Sara och stolt pappa
Alla barnen på väg till midsommarstången
Vi klarade oss från regn
Sen dags för Bastu och årets första bad i 14 grader eller så.
Sen full fart på dansbanan till sena timmen
Sara o Kajsa buggar loss
Alice likaså och Vera trivs på dansbanan
Ingen midsommar på Smidö utan klassiska Bro raggare..

Vi tävlade i Smidö Midsummergames 5 kamp också. Morfar Sam snart 85 ägde oss allihop med flera grensegrar. Kung!
Och idag äntligen fint sol o badväder. Vera och vi andra tränade golf solade och badade hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar