måndag 8 juni 2015

Stort steg framåt & kortbyxepremiär

Siljan Runt gick långt bättre än jag vågat hoppas på. Blev heller aldrig riktigt sliten trots hårdkörning sista timmen. Resultat Siljan Runt tiden blev 3.56.53 över de 16 milen. Snabbast i mål var starke Peder Olsson Alnö Race Team på 3.52.07 Peder körde i första snabbgrupp som startade 5 min före oss. 12 till i ART gruppen kom in före oss. Vi hade ju målet att vara snabbaste grupp vilket vi nu missade. Vi började lite för långsamt och sen blev det lite avslaget efter vurpan runt 5 mil och ingen riktig hårdkörning då tidsrekord i spöregnet låg långt utom räckhåll. Men tveksamt om vår uppsättning i Conti hade räckt ända fram ändå i lördags. Vi tappade hela avståndet till Alnö gänget nära 5 min fram till mellantiden i Sommarland som Peders gäng nådde efter 2.38. Därifrån åkte vi helt jämt sista 5 milen till mål trots få som snurrade runt och ofta bara i ett led med långa förningar. Så det kändes ju kanon att kunna bidra bra där och att vi kom in under 4 timmar.

Igår hade jag först inte tänkt cykla men kände mig så pass pigg i kroppen att jag stack ut en sväng som blev 66 km på eftermiddagen och körde nästan lika hårt som vinden blåste. Att göra kortbyxepremiär den 7 juni säger väl en del om sommarstarten men igår var det i alla fall tillräckligt varmt och fick faktiskt bara några droppar regn på mig. Lyckades undvika den störtskur som kommit vid Frestabacken på vägen hem precis men blev bra blöt från vägen ändå.
Nya klubbstrumpor och kortbyxepremiär.

Kändes riktigt bra i benen hela tiden och orkade ligga på hela vägen utan att ta slut i hårda vinden. Ibike data nedan. Ett stort steg på väg tillbaka mot gamla och förhoppningsvis nya höjder så småningom. Ser nu fram mot Smack Markim linjelopp på onsdag. Smack Markim 2014 dagarna före Vättern förra året gav en av mina bästa känslor någonsin på en cykel. En bit därifrån styrkemässigt nu men hoppas trenden fortsätter uppåt. Strava igår


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar