måndag 1 juni 2015

Windy City 117 km och två varv runt Markim

Oj vad det blåste idag. Okej kanske inte fullt i nivå med Östgötaloppet i år och förra året. Men ta mig tusan inte långt ifrån. Helt galet i motvinden hem från Markim med 35 kmh stundtals i vindstyrka på Ibike displayen.

Körde 2 varv runt morgondagens tävlingsbana Markimvarvet i Stockholmscupen som vi i CK 08 arrangerar. Imorgon ska jag köra bil med saftblandare och en sjuksyrra efter klungan. Hoppas verkligen hon blir sysslolös förutom att hålla mig sällskap. 

Två varv idag a 31 km plus dit och hem för totalt 117 km så man är lite urblåst nu. Cyklade första varvet i "fel" riktning för omväxlings skull. Gick ju rätt fort stundtals i medvinden från Lindholmen och norröver men som ni vet i stark vind, mot och sida tar mer än vad medvinden ger, inte minst på huvudet. Man blir lite lätt nedmald.
Inte bara blåsigt idag vid Markim soligt och vackert också.

Cyklade 10 mil igår också i stark vind om än lite skonsammare. Rundorna väldigt lika 34.4 fart, 141 puls och 260w 280 npw. Fattar ju att det är naturligt att jag har en bra bit till "normal" form men hade nog hoppats på lite bättre och snabbare recovery senaste veckan. Det är 50 w som saknas och ca 3 kmh till i fartresurs solo som önskas nu för att klara Siljan på bra sätt. Är nog vila som behövs nu. Har cyklat nära 50 mil nu på 8 dagar. Säkert för mycket så snabbt inpå skadan. Men med vila och högst något lätt kort pass nu innan Siljan på lördag kanske man kan be om mirakel ändå? Man kan i alla fall önska. 

Hade grymma ben och cyklade snabbt med relativt låg ansträngning förra måndagen med CX . Då efter 3 dagars "vila" i Istanbul följt av ett kort Monarkpass på söndagen. Tror jag testar samma nu vila tisdag -torsdag. Kort Monarkpass fredag morgon sen swoosch  runt Siljan med Team Conti i rekordfart. Ja så får det bli..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar