fredag 27 november 2015

Phuket dag 3

Idag blev det tidig avgång redan 07.30 för en snabb runda på 7 mil. Vi var ett 10 tal och det gick undan bra på de första 4 milen. Höften känns rätt ok på cykeln men har haft jobbigt att gå de ca 300 meter från rummet till frukost och middag. Hoppas det lättar snart med den haltande gången.

Mikael Nelker knäppte en bild i farten idag.

Han drog på bra några gånger och jag testade att trycka på hårt gå ifatt ta hjul njuta av farten ner i bocken och sen några minuters förning i + 40 fart. Härlig känsla att cykla fort igen även om jag snabbt blir trött. Men det blir bättre och bättre.

Tillbaka redan innan 10 och sen en taxi till  Naithon Beach som ligger i närheten och bara två stränder bort från "vårt" Bangtao Beach dit vi brukar åka med familjen. Köpte en gudomlig fruktshake på gatan att återhämta vätskebalansen efter den för mig hårda cyklingen. Färsk mango & passionsfruktshake smakade MER och bättre än hemma. 50 baht only "special price for you my friend"


Efter en stund på stranden var vätskebalansen i otakt igen.
Vilket dagens första Chang rådde bot på till lunchen. Prawns with hot basil leaves en klassiker och lika gott som vanligt.

Avslutade sen strandvisiten med en timmes oljemassage Fantastiskt skönt och välbehövligt för min gamla trötta stela kropp. Det gick faktiskt betydligt bättre att gå sen efter massagen. Det får vi göra om.

Imorgon 07.30 igen är det en längre 12 milare på g så måste i säng tidigt nu om jag ska orka med det här. Man kan ju undra varför man ska behöva slita sig iväg så tidigt? Ja trigalningarna vill hinna med stranden, simma och springa också. Var det någon som sa semester?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar