onsdag 25 november 2015

Premiärrunda i Thailand med Terrible Tuesdays

Premiär på flera plan idag första dagen på Thailandsveckan på Thanyapura Sports Hotel en kvart från Phukets flygplats. Första utecyklingen sen jag bröt höften den 24 september. Första gången jag åker cykel i Thailand över huvud taget trots >10 ggr här. Kom iofs på att vi hyrde lätta motorcyklar lite mindre överlagt 1990 i badbyxor utan hjälm (utan att ha kört motorcykel förut) på backpacker resa 1990. Men det är preskriberat nu.

Hur gick det då? Jo tack långt bättre än väntat med tanke på att jag la bort kryckan i helgen. 66 km med en grupp på 7 av de 43 triatleter från med på resan. De flesta på tempocykel i vår grupp så deras fikatempo första 4 milen i 33.7 snitt fick upp pulsen rätt bra stundtals. Inga större känningar i höften men lite mycket bilar, vänstertrafik och cykelovanan gjorde att jag hade lite svårt att njuta fullt ut i början.

Känslan blev  bättre efter härlig lunch vid en strandrestaurang.

sen tuffa 2 milen hem med några riktigt branta "kullar" 18.3% lutning som värst och flera lite längre partier över 12%. Det , 35 grader och hård körning blev ett svettigt kanonpass som premiärrunda.

Trigalningarna följde sen upp med traillöpning en timme och innan cyklingen hade de simmat en timme också
Nej de är inte riktigt som de ska i huvudet folket från "Terrible Group" som det stod på något välkomstdokument men de har kul och ser rätt tighta ut i sina nätta badkläder..

Själv la jag mig vid poolen och tog en Chang.


1 kommentar: