lördag 30 januari 2016

Årets första långcykling, i kuling på köpet

Oj vad det blåste mot hem efter fikat i Knivsta. Utan den där rostbiffmackan och cappucinon hade det nog blivit kris sista timmen hem. Speciellt från Markim och hem över Sälna och Fresta då motvinden var skoningslös.

Nu kändes det ändå riktigt bra även om det var en del hemlängtan sista halvtimmen. Brukar ha svårt att hålla värmen länge och är verkligen inte tränad för långa pass än men klarade av 4,5 timmar idag med grannen Lasse G. Fintur annars och solen var framme en del. Lågpuls hela tiden så inte tufft ut det perspektivet, men den superstarka vinden och 4 grader nötte ned en del mot slutet.

LÅNG het dusch följt av leftovers ångugnad röding med pressad potatis och vitvinssås och nu en härlig brasa i musikrummet så är man snart fabriksny.

En högtidsstund nu. Lyssnar på Sinatra Duets 2 CD som kom i mitten av 90 talet. Höjdarskivor med storband och Frankie i toppform med bara superstars i grymma duetter. Aretha Franklin, Bono, Stevie Wonder, Pavarotti, Liza Minelli och ett 25 tal toppklass till. Hade de här skivorna när de kom men måste slarvat bort dem på någon fest. Saknat dem sen dess, svåra att få tag på och finns inte på Spotify. Hittade glädjande en dubbel CD på CDON häromveckan men sen när beställningen kom var den restad. Typiskt och trodde inte den skulle komma men i fredags låg den i brevlådan:-)

Ja ni ser ju själva hur svårt bra det här är. Vilka titlar, rena inspirationsföredraget. You Make Me Feel So Young, Come Fly With Me. The Best Is Yet To Come, Fly Me To The Moon och så förstås My Way. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar