måndag 26 september 2016

Det är måndag morgon och..

Morgoncyklingen till stan var helt magisk. Så här såg det ut vid Frösunda kl 8 i morse. 

Underbar start på dagen. Efter ett gäng bra möten, bl.a ett med reklam / pr byrå avseende nya projektet och företaget inom tillskottsbranschen jag hintat om här på bloggen. Ser mycket spännande ut och vårt erbjudande håller på att ta form. Vi  siktar på launch innan året är slut. Hann också med att hålla ett lunchseminarium för ett tiotal av våra återförsäljare i mitt "vanliga" jobb i finansbranschen. Bytte om till cykelkläder igen vid 4 tiden för att fånga lite mer av det sista sommarvädret.

Cyklade hem till Sollentuna och tog där vanliga vägen bort till Upplands Väsby via Fresta för ett par varv runt Fysingen. Körde första varvet med 131 puls drygt 75% av max, kändes lätt och bra. 

Ökade till 150 puls i snitt andra varvet, knappa 90% av maxpuls. Oj vad mycket jobbigare det blev nu. Det blåste betydligt mer idag men hade fin och snabb återhämtning och blev inte så sliten efteråt även om sista 5 km i motvinden var bra tuffa.

Så sista 15 km hem i stark motvind från Väsby (en sträcka jag många gånger haft tungt på hem) gick nu helt ok. Summerar 95 km varav ca 50 i högt tempo. Följde upp med att hämta Vera på Volleyboll träning och åkte sen till Edsberg för att hämta ett par nya Bont skor jag beställt. Men utlämningsstället hann snöpligt stänga vid 19. En minut innan vi kom fram med en superlång kö pga vägarbete i Edsberg. Så får hämta dem en annan dag. Det var väl dagens enda plump, känns som jag kan leva med den.

Avslutade en lysande jobb och träningsdag med en dito fiskgryta tillsammans med tjejerna och tog efter det en "spatimme" ute i den mörka fina kvällen. Rehabsimning i 28 gradig pool och sen ett långt bubbelbad i 39 grader. It's a tough job but somebodys gotta ...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar