lördag 10 september 2016

Velothon i morgon

Beslutade mig efter det lyckade lagtempot i tisdags att cykla Velothon imorgon. Bara marginellt ont i revben nu och kroppen känns bättre än på mycket länge så jag tror på en bra dag imorgon. 15,5 mil kan bli tufft då det var MYCKET länge sen jag cyklade så långt. Men det får gå på inspiration.

Vilken osannolik indiansommar idag helt magisk. Vältrat och sått lite gräs bredvid poolbygget sen ett underbart bad
för att efter det åka in till stan en timme och titta på Velothon GP. Gick fort och såg jobbigt ut men jag blev jäkligt cykelsugen så det är nog ett gott tecken inför imorgon. Ludvig Bengtsson Tre Berg tog en favoritseger men han fick slita. Av Stockholmsåkarna imponerade speciellt Jacob Wikh Ryska Posten och Staffan Arvidsson SCK som var långt framme mest hela tiden, vann spurtpris och var med en tätgrupp om 6 in i mål.


Sen hem till några underbara eftermiddagstimmar vid poolen 


och dito kvällsmiddag ute i 20 grader den 10 september kl 20. Livet på en pinne! Det kanske blir så med Gobal Warming att Sverige kommer bli en sweetspot att bo i om 10-20 år med sommarvärme april - oktober? Fast det är klart kan bli lite svettigt för de i södra Europa då. Ja det är det ju redan nu. Mer dåligt förstås med GW än bra även om det blir skönare i just Sverige.Imorgon åker vi i SCK i samarbete med Psykiatrifonden och kampanjen "Alla känner någon" som handlar om psykisk ohälsa som finns i alltför stor grad runtomkring oss. Bioracer har gjort armvärmare och hjälmcover för ändamålet. Snyggt va:-)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar